Kapesní čtečky čárových kódů

Výrobci

Prohlédnuté produkty

Informace

Opticon OPN-2006 mini data kolektor, Bluetooth Zobrazit větší

Opticon OPN-2006 mini data kolektor, Bluetooth

3 464,00 Kč bez DPH

OPN-2006

Nový produkt

Skladem
Opticon OPN-2006 mini data kolektor, Bluetooth

Více informací

4 191,44 Kč s DPH

Více informací

Skenování nebylo nikdy jednodušší, stačí synchronizovat s technologií Bluetooth a jste připraveni začít. S tímto skenerem nepotřebujete náročné programy ani konfiguraci nastavení. Jednoduše propojte skener s telefonem, tabletem nebo systémem a doprovodný skener vám udělá zbytek. Bez ohledu na situaci vám OPN-2006 usnadní život.

OPN-2006 je velmi všestranný produkt a jeho využití je od malých obchodů až po větší společnosti pro správu zásob, sledování majetku, registraci návštěvníků a řadu dalších. Data kolektor může být použit pro registraci návštěvníků při vstupu na festival, kdy poskytne zpětnou vazbu, pokud je čárový kód v pořádku (souhlasí), nebo může být použit v prodejně pro rychlou inventuru.

Bluetooth

OPN-2006 je malý a lehký data kolektor, který snadno zapadne do kapsy, takže jej může vzít téměř kamkoli. Skener je nastaven pomocí zařízení Android, Apple, Blackberry nebo Windows Mobile prostřednictvím technologií Bluetooth 4.0 nebo Bluetooth s nízkou spotřebou energie (BLE). Díky Bluetooth připojení je zajištěna synchronizace dat s počítačem v reálném čase. To znamená, že váš systém je vždy aktuální a se správnými daty. Pokud není k dispozici žádné připojení, skener zachová až 20 000 skenů, které se přesunou do systému prostřednictvím USB kabelu. OPN-2006 můžete přizpůsobit pomocí bezplatného softwaru pro vývoj softwaru. Kvalitní 1D laserový snímač uvnitř zajišťuje možnost 100 snímků za sekundu. OPN-2006 poskytuje po úspěšném načtení zvukovou a vizuální zpětnou vazbu.

Funkce

*Malý a lehký
*Univerzální
*Bluetooth pro přenos dat v reálném čase
*Snadné nastavení a použití.

https://opticon.com/product/opn-2006/

Více informací v záložce odkazy (Datasheet EN)