PC hry - ESD plné hry

Výrobci

Prohlédnuté produkty

Informace

ESD Warhammer 40,000 Space Marine Zobrazit větší

ESD Warhammer 40,000 Space Marine

333,00 Kč bez DPH

147

Nový produkt

Skladem
ESD Warhammer 40,000 Space Marine

Více informací

402,93 Kč s DPH

Více informací

Elektronická licence určená pro platformu Steam

Warhammer 40.000: Space Marine je hrou patřící do obrovského universa, ze kterého čerpají vývojáři, tvůrci i spisovateléuž celou řádku let. A v té naší herní sféře jsme se po sérii úspěšných strategii dočkali konečně i nefalšované akce z pohledu třetí osoby, za kterou stojí kanadský vývojářský tým Relic Entertainment,který ve tvorbě her z tohoto světa nenížádným nováčkem.

Podle Warhammeru 40,000 je budoucnost temná. Ve vesmíru žijí miliony bytostí a spousta různých ras. Jejich alfou i omegou je však válka. Příběh hry s podtitulemSpace Marine se odehrává na strojírenské planetě Impéria, na které se vyrábějínapříklad Titáni - nejničivější pozemníjednotky lidstva. Lidé jsou ve válce s orky a mobilizace obrovské armády čítající tisíce plavidel a milióny vojáků je časově nákladná. Vše se musí připravit a naplánovat.

Jediní, kdo momentálně mohou orkům zabránit ve snaze ochromit lidskou výrobní mašinerii jsou Space Marines. Vojáci kovaní z oceli. Mariňáci vedení Titem, hlavním hrdinou hry. Tento mariňák, loajálně sloužící nemrtvému Císaři, rozhodně svéhoodvěkého nepřítele šetřit nebude.