Příslušenství k notebookům - INTERNÍ

Výrobci

Prohlédnuté produkty

Informace

Charcoal Series One XL Camera Zobrazit větší

Charcoal Series One XL Camera

17 400,00 Kč bez DPH

40CLCHARXL

Nový produkt

Skladem
Charcoal Series One XL Camera

Více informací

21 054,00 Kč s DPH

Parametry

Konektor RJ45Ano
Webová kameraAno
Rozlišení webkamery1080p

Více informací

Lenovo Google Meet Series One Smart Camera XL
Sady Google Meet Series One Room Kit od společnosti Lenovo jsou komplexní a připravené k použití ihned po vybalení z krabice. Každá sada obsahuje výpočetní systém s vlastními možnostmi montáže a kombinaci až šesti dalších komponent - které se liší podle velikosti místnosti. Komponenty zahrnují chytrou kameru nebo chytrou kameru XL, dálkový ovladač nebo dotykový ovladač, až dva mikrofonní moduly a chytrou zvukovou lištu (plus přídavnou zvukovou lištu v sadě pro velké místnosti).

Jedná se o první pokojové sady svého druhu, které nesou označení Series One, a to díky jedinečným funkcím, jako je vestavěná umělá inteligence a komponenty podnikové třídy. Inovativní výpočetní systém je vybaven exkluzivní tensorovou výpočetní jednotkou (TPU), která poskytuje špičkový výkon. Technologie TrueVoice pro potlačení šumu čistí zvuk a zajišťuje tak mimořádně čistou komunikaci. A kamery s umělou inteligencí podporující rozlišení 4K zajišťují plynulejší pohyby při otáčení a přibližování.

Jako první sady pro Google Meet obsahující napájení přes Ethernet (PoE) se pokojové sady Series One snadno a levně instalují. Díky tomu, že napájení a síť jsou spojeny v jednom ethernetovém kabelu, je třeba vést méně kabelů a pod stolem nebo na něm je méně nepořádku. Instalace PoE může být navíc dokončena rychleji než tradiční nasazení. Sady lze snadno spravovat prostřednictvím konzoly správce G Suite, což umožňuje bezproblémovou integraci a ovládání.

Přístupný design produktů pokojových sad Series One doplňuje estetiku moderního pracoviště. Uživatelsky přívětivé rozhraní usnadňuje připojování ke schůzkám a sdílení obsahu.

Rozlišení: 1920 x 1080
Připojení: Ethernet (1x RJ-45)
Vlastnosti: 103° field of view (diagonal), 20.3 megapixels resolution, 90° field of view (vertical), 95° field of view (horizontal), Digital PTZ function, F 2.9 lens aperture, PoE support