Receivery

Výrobci

Prohlédnuté produkty

Informace

Bluetooth Hands Free FM Transmitter Navitel BHF04 MAX Zobrazit větší

Bluetooth Hands Free FM Transmitter Navitel BHF04 MAX

291,00 Kč bez DPH

FMTRBHF04MBK

Nový produkt

Není skladem
Bluetooth Hands Free FM Transmitter Navitel BHF04 MAX

Více informací

352,11 Kč s DPH

Více informací

Není Váš vůz vybaven USB portem ani Bluetooth, ale rádi byste poslouchali hudbu ze svého smartphonu a snadno vyřizovali hovory? NAVITEL BT Hands Free FM Transmitter BHF04 MAX s integrovaným handsfree setem je určen právě pro vás. Umožní vám jednoduše poslouchat hudbu a vyřizovat hovory přímo z reproduktorů vašeho vozidla. Díky integrovaným tlačítkům můžete také ovládat hudbu a hovory na samotném zařízení jedním gestem. Dále je zařízení vybaveno zásuvkou USB Fast Charge, která Vám umožní nabíjet váš smartphone nebo tablet.

Snadné telefonování s integrovaným handsfree setem
Jste na cestě z jedné schůzky na druhou, když vám zavolá šéf. Telefon samozřejmě musíte zvednout. Díky integrovanému mikrofonu můžete Bluetooth transmitter v autě používat jako hands-free telefonní soupravu. Pokud během poslechu hudby přijmete hovor, zařízení se automaticky přepne do režimu handsfree. Pro přijetí a ukončení hovoru stačí stisknout tlačítko. Tímto způsobem můžete telefonovat za jízdy a přitom se plně soustředit na provoz.

Vysoce citlivý mikrofon
Vestavěný mikrofon podporuje technologii potlačení šumu, která účinně snižuje hluk. Umožňuje křišťálově čistý hovor a snižuje rušení. Jedním kliknutím na tlačítko přijmete/zavoláte/zavěsíte nebo odmítnete hovor, můžete tak bezpečně řídit a pečlivě sledovat provoz na silnici.

Vychutnejte si zvuk
Hip-hopové rytmy, rocková klasika nebo taneční skladby: s FM transmitterem rozhodujete o tom, co bude ve vašem autě hrát. Nemáte v rádiu Bluetooth? Stačí připojit mobilní telefon k transmitteru: zařízení se připojí přes rádio a z reproduktorů se bude linout vaše hudba.

Přístup do vaší osobní hudební knihovny
Máte své oblíbené hity uložené na USB disku nebo na kartě microSD? S naším transmitterem si tyto skladby můžete přehrát i v autě. Připojte USB flash disk do levého USB slotu nebo vložte paměťovou kartu do slotu pro kartu a přehrávání MP3 souborů začne automaticky. Náš tip: Pro ukládání hudby jsou ideální karty microSD. Díky nim nemusíte spotřebovávat cenné místo v úložišti smartphonu a svou sbírku skladeb si můžete pohodlně vzít s sebou, ať už jedete kamkoli. Malá paměťová karta navíc zcela zmizí ve slotu pro kartu FM transmitteru - je velmi chytrá a navíc šetří místo.

Extra rychlé nabíjení baterie
Máte za sebou náročný den a baterie telefonu je také značně vybitá. FM transmitter nabízí praktickou výhodu, protože umožňuje nejen poslech hudby, ale lze jej použít i jako nabíječku. Připojte smartphone nebo jiné zařízení k zásuvce USB Fast Charge pomocí kabelu USB a nabíjejte je vysokou rychlostí pomocí zásuvky v autě. Technologie Fast Charge zaručuje extrémně rychlé nabíjení - rychlejší než u běžných technologií nabíjení.

Klíčové vlastnosti

* Verze Bluetooth: 5.1
* Pracovní napětí: 12V/24V
* Rychlého nabíjení: QC3.0, QC2.0, Huawei FCP, Samsung AFP, Apple 2.4
* Podpora formátu přehrávání: ??3/WMA/WAV/FLAC
* Bluetooth přenosová vzdálenost: Ve volném prostoru do 10m, v zástavbě do 5m