XBOX - plné hry

Výrobci

Prohlédnuté produkty

Informace

ESD The Elder Scrolls V Skyrim Special Edition Zobrazit větší

ESD The Elder Scrolls V Skyrim Special Edition

469,00 Kč bez DPH

8497

Nový produkt

Skladem
ESD The Elder Scrolls V Skyrim Special Edition

Více informací

567,49 Kč s DPH

Parametry

Herní platforma ESDXBOX

Více informací

Elektronická licence určená pro platformu XBOX

Pokračování kultovní fantasy RPG série Elder Scrolls se odehrává v oblasti dálného severu světa Tamriel. Hra si vás dokáže získat líbivou grafikou a detailně zpracovanými vesnicemi a osadami, které senenachází pouze v zamrzlých oblastech vysoko v horách, ale čas od času zavítátetaké do zasluněných nížin. Za zmínku stojí propracovaný systém přidělování dovednostních bodů, díky kterému si své zaměření vybíráte sami v průběhu hry. Zaujmevás i silná hlavní dějová linka spojenás množstvím vedlejších úkolů, které vámbez problému zajistí více než 100 hodinherního času.

Boje s draky

Vaším hlavním úkolem bude porazit dračího boha Alduinova, který se dle proroctvíchystá zničit svět. Nejedná se však anizdaleka o jediného draka v oblasti. Příběh se odehrává v provincii Skyrim, kdese budete neustále setkávat s množstvímrůznorodých nepřátel. Pokud však narazíte na jednoho z draků, připravte se na zdlouhavý a nemilosrdný souboj, ve kterémbudete muset zužitkovat všechny svoje dosavadní dovednosti.

Nekončící bitvy

Jelikož je hlavní náplní hry dokončení množství úkolů, zahrnujících převážně fyzické souboje, výběr bojové techniky můžebýt klíčový, vzhledem k aktuálnímu nepříteli i velmi individuální. Sami si takvybíráte, zda budete upřednostňovat přímý konflikt mečem, nebo naopak zpovzdálíútočit lukem či kouzly. Hra také nabízímožnost využívat současně dvě zbraně, což při vhodně zvolené strategii může býtobrovská výhoda.

RPG se vším všudy

Můžete se těšit na postupné vylepšováníjednotlivých vlastností svého hrdiny a učení se množství nových technik, které zužitkujete v soubojích. Stejně tak mátena výběr z velkého množství zbraní, brnění a mnoha dalších doplňků. Před každýmúkolem je tak vhodné promyslet taktiku útoku a individuálně tomu přizpůsobit vybavení. Zajímavostí je, že mimo běžného nákupu předmětů u mnoha obchodníků máte možnost si mnohé z nich sami vyrobit.

Special Edition

Ve verzi Special Edition kromě hry naleznete také 3 obrovská DLC rozšíření, Dawnguard, Hearthfire a Dragonborn, která vám nabídnou nová dobrodružství pro vašehohrdinu. Těšit se můžete i na vylepšenougrafiku v podobě detailnějších textur

Návod na aktivaci elektronického klíče pro Xbox Live
Web Xbox:
1. Klíč lze zadat přímo na stránkách Xbox zde https://redeem.microsoft.com/ je nutné se přihlásit.
2. Pokud nemáte ještě Xbox Live účet je třeba si založit kliknutím na „VYTVOŘTE SI HO!“
3. Přihlaste se ke svému účtu.
4. Zadejte aktivační klíč a potvrďte.
Na konzoli Xbox:
1. Stiskněte na ovladači Xbox „GUIDE“ tlačítko
2. Pokud nemáte svůj účet, vyberte“ CREATE PROFILE“ a postupujte dle pokynů na obrazovce.
3. Přihlaste k vašemu účtu Xbox Live.
4. Na domovské obrazovce přejděte do záložky „GAMES NEBO APPS“
5. Vyberte „USE A CODE“ a zadejte aktivační klíč.