XBOX - plné hry

Výrobci

Prohlédnuté produkty

Informace

ESD Assassins Creed Valhalla Dawn of Ragnarok Zobrazit větší

ESD Assassins Creed Valhalla Dawn of Ragnarok

533,00 Kč bez DPH

8476

Nový produkt

Skladem
ESD Assassins Creed Valhalla Dawn of Ragnarok

Více informací

644,93 Kč s DPH

Parametry

Herní platforma ESDXBOX

Více informací

Elektronická licence určená pro platformu XBOX

Jedná se o dodatek a je nutné vlastnit základní hru Assassins Creed Valhalla v platformě XBOX!

Assassin's Creed® Valhalla: Eivor musí přijmout svůj osud jako Odin, severský bůh bitvy a moudrosti. Uvolněte nové božské síly a vydejte se na zoufalou výpravudechberoucím světem. Dokončete legendární vikingskou ságu a zachraňte svého synatváří v tvář zkáze bohů.

Válka začíná. Svět končí. Toto je ÚsvitRagnaröku.

Nový obsah:

OVLÁDEJ SÍLU BOHA

Absorbujte nové schopnosti od těch, které jste porazili, proměňte se v havrana na velkolepé atentáty, proměňte svou kůživ magma, abyste se ochránili, a mnoho dalšího.

CESTA DO SEVERSKÝCH MÝTŮ

Eivor musí přijmout svůj osud v kůži Odina a vstoupit do bájné trpasličí říše Svartalfheim, krásného, ale nepřátelskéhosvěta pod invazí.

BOJUJTE S NOVÝMI NEPŘÁTELI Z LEDU A OHNĚ

Postavte se Jotnarům, nepřátelům z leduz Jotunheimu, Muspelům, novým nepřátelůmz ohně z Muspelheimu, a Surtrovi, nezničitelnému ohnivému obrovi a největšímu nepříteli, jakému kdy Odin čelil.

PROŽIJTE ODINOVU OSOBNÍ SÁGU

Vydejte se jako Odin na zoufalou výpravuza záchranou svého uvězněného syna Baldra z rukou krutého nepřítele. Vaše cestavás donutí se postavit vlastnímu osuduproti jisté zkáze Ragnaröku.

BOJUJTE V NOVÉ BOJOVÉ ARÉNĚ

Přijměte výzvu Valkýr a dokažte své bojové umění v bojové aréně. Zvyšujte obtížnost, abyste získali lepší odměny, když budete bojovat s novými nepřáteli i známými tvářemi v řadě odvážných zkoušek.