Barevné tiskárny etiket

Výrobci

Prohlédnuté produkty

Informace

Zobrazit větší

Epson ColorWorks C4000e (bk)

43 237,00 Kč bez DPH

C31CK03102BK

Nový produkt

Skladem
Epson ColorWorks C4000e (bk)

Více informací

52 316,77 Kč s DPH

Více informací

Stolní tiskárna barevných štítků

Vysoce kvalitní barevná stolní tiskárna štítků s lesklým černým inkoustem, se kterou lze tisknout štítky v malých a středních objemech.

Vysoká kvalita tisku
C4000e je tiskárna štítků se čtyřmi barevnými tiskovými výstupy, která tiskne ve vysoké kvalitě bez ohledu na velikost štítků a materiál. Tyto tiskárny štítků standardně nabízejí vysoce kvalitní čtyřbarevný tisk ve vysokém rozlišení a společně s funkcí shody barev (profil ICC a nástroj pro shodu přímých barev) podporují tisk efektních barevných štítků podle potřeby.

Kompaktní design a snadné používání
C4000e je vysoce intuitivní tiskárna štítků, kterou lze okamžitě začít používat. Velký (6,9cm) LCD displej usnadňuje ovládání. Role médií lze snadno vyměnit nebo nahradit jinými. Tiskárna je také vybavena automatickou řezačkou, kterou lze snadno vyměnit bez nutnosti návštěvy technika.

Jednoduchá integrace a konektivita
Tiskárnu C4000e lze snadno integrovat a připojit ke stávajícím systémům. Ovladače jsou k dispozici pro ESC Label, Linux a Mac. Naše nové sady SDK pro systémy iOS a Android umožňují snadný a intuitivní tisk z tabletu. Navíc umožňují přidání volitelného hardwarového klíče Wi-Fi k tisku odkudkoli. Kompatibilní s programovacím jazykem ZPLII

Lesklý nebo matný černý inkoust
Tiskárna C4000e je přizpůsobena vašim specifickým požadavkům na média a je dodávána s lesklým nebo matným černým inkoustem, který vám pomůže vytvořit ostrý černý text a syté obrázky na celé řadě médií.

Odolný inkoust
Díky jednotlivým kazetám s pigmentovým inkoustem můžete vytvářet rychleschnoucí, vysoce detailní štítky, které jsou odolné proti rozmazání, vodě a vyblednutí.

Hlavní vlastnosti
Vysoká kvalita tisku Funkce shody barev a široká škála barev
Snadná obsluha Jednoduché nastavení a vysoce intuitivní používání
Možnosti integrace Bezproblémově doplní stávající systémy.
Bez starostí Možnosti komplexní záruky CoverPlus
Lesklé nebo matné černé inkousty Přizpůsobena vašemu typu médií