Klávesnice a ovládací zařízení

Výrobci

Prohlédnuté produkty

Informace

Logitech Slim Folio pro iPad 7. generace Zobrazit větší

Logitech Slim Folio pro iPad 7. generace

2 763,00 Kč bez DPH

920-009480

Nový produkt

Skladem
Logitech Slim Folio pro iPad 7. generace

Více informací

3 343,23 Kč s DPH

Více informací


Pouzdro s klávesnicí s Bluetooth

PŘEMĚŇTE SVŮJ iPad NA NOTEBOOK JEDNÍM KLIKNUTÍM

Nyní si budete moci vychutnat psaní jako na notebooku všude, kam berete svůj iPad (5., 6. a 7. gen.) nebo iPad Air (3. gen.). Toto univerzální pouzdro se vyznačuje tenkou, lehkou konstrukcí, díky které se snadno používá a přenáší a zároveň udržuje váš iPad v bezpečí před pády, odřením a politím. Bez ohledu na to, kde plníte své úkoly – na stolku v kavárně, na pracovním stole nebo dokonce na svém klíně— Slim Folio spolehlivě udržuje váš iPad v optimálním úhlu pro psaní, sledování nebo kreslení na libovolném povrchu.

3 REŽIMY POUŽITÍ

Pouzdro Slim Folio disponuje třemi jedinečnými režimy, díky kterým budete moci zvládnout libovolný úkol.
Režim pro psaní: usaďte klávesnici do rovné polohy a můžete začít psát.
Režim pro kreslení: sklopte obrazovku zařízení iPad, abyste si mohli dělat poznámky nebo kreslit pomocí pera Logitech Crayon®.
Režim pro čtení: složte klávesnici na zadní stranu pro čtení knih, článků a dalšího.

POHODLNÉ PSANÍ JAKO NA NOTEBOOKU

Vychutnejte si hodiny pohodlného, flexibilního psaní díky velkým klávesám s ideálním odstupem s rozvržením od kraje ke kraji – vaše ruce se tak nebudou muset mačkat v úzkém prostoru. Naše prvotřídní klávesnice jsou navrženy tak, že vám zajistí ideální odskok při každém stisku klávesy – výsledkem je rychlé a přesné psaní. Celá řada klávesových zkratek vám umožní provádět vaše oblíbené akce specifické pro systém iOS a zvýšit tak svou produktivitu.

PRAKTICKÁ INTEGROVANÁ KLÁVESNICE

Klávesnice pouzdra Slim Folio je integrovaná do pouzdra, takže se neztratí a vždy je po ruce, když potřebujete psát.

2 ÚHLY PRO PSANÍ, SLEDOVÁNÍ A KRESLENÍ

V režimu pro psaní udržuje pouzdro Slim Folio váš iPad v úhlu 58°, který je ideální pro vysokou efektivitu práce pomocí klávesnice. Sklopte pouzdro a Slim Folio váš iPad nastaví do praktického úhlu 10°, který je optimální pro sledování vašich oblíbených pořadů, ruční psaní poznámek, kreslení a další aktivity.

ZÁKLADNA PRO LOGITECH CRAYON A OSTATNÍ DIGITÁLNÍ PERA

Kreslete, pište a poté vložte pero Logitech Crayon nebo Apple Pencil (1. gen.) do držáku, kde se neztratí a nebude překážet. Praktický držák jej spolehlivě udrží na místě, dokud se ho nerozhodnete znovu použít.

SPOLEHLIVÉ PŘIPOJENÍ BLUETOOTH

Pouzdro Slim Folio využívá pokročilou technologii Bluetooth® LE, která zajišťuje spolehlivé, energeticky úsporné připojení bez výpadků mezi iPadem a klávesnicí. Připojení stačí jednou nakonfigurovat a klávesnice se bude automaticky připojovat při nastavení iPadu do režimu pro psaní.