LFD panely do 30 palců

Výrobci

Prohlédnuté produkty

Informace

22" LG LED 22XE1J-B - FHD,IPS,1500cd,WOS,24/7 Zobrazit větší

22" LG LED 22XE1J-B - FHD,IPS,1500cd,WOS,24/7

84 878,00 Kč bez DPH

22XE1J-B.AEU

Nový produkt

Není skladem
22" LG LED 22XE1J-B - FHD,IPS,1500cd,WOS,24/7

Více informací

102 702,38 Kč s DPH

Parametry

Model22XE1J-B.AEU
Úhlopříčka přesná (")21,5
Úhlopříčka22"
Kontrast1000:1
BarvaČerná
Rozlišení (šxv)1920x1080 (Full HD)
Počet pixelů na šířku1920
Počet pixelů na výšku1080
Úhel pohledu ver. x hor.178/178
VESA standardAno
Konektor USBAno
Konektor HDMIAno
Rozměry (šxvxh mm)557,3x319,8x65
Hmotnost (kg)8,3
Montáž na stěnuAno
ReproAno
Způsob použitíKomerční
Prohnutý monitorNe
Doba provozu24/7
Senzor okolního světlaAno
Verze HDMIVerze 1.4
Dotyková obrazovkaNe
Barevná hloubka16,7 milionu
Rozměr VESA uchycení100 x 100 mm
Spotřeba energie (W)85
Hmotnost rozsah (kg)od 5,1 do 10 kg
Konektor LAN RJ-45Ano
Výkon repro (W)10 W
Záruka3 Roky
Modelová řadaLG

Více informací

Vysoká viditelnost v jasném prostředí
S jasem 1 500 nitů se 22XE1J může pochlubit vysokou viditelností i v jasném prostředí. Navíc jeho jasná viditelnost může poskytnout různé informace i těm, kteří nosí polarizační sluneční brýle.

Univerzální velikost obrazovky 21,5 palce
Malá a lehká velikost 21,5 palce umožňuje flexibilní použití v různých prostorách. Displej můžete nainstalovat různými způsoby, což umožňuje vysoké využití pro malé a střední podniky (SMB) až po velké podniky.

Zabezpečené krytí s designem IP56
Displej je utěsněn v provedení IP56 pro spolehlivý provoz. Je navržen tak, aby byl nejen voděodolný, ale také odolný vůči povětrnostním vlivům proti škodlivým účinkům slunce, deště, sněhu, prachu a větru, což je základní vlastnost pro venkovní použití.

Široký rozsah provozních teplot
22XE1J lze použít v širokém rozsahu provozních teplot, což má za následek méně omezení pro venkovní instalaci.

Konformní povlak
Conformal Coating zlepšuje spolehlivost obvodové a napájecí desky tím, že je chrání před prachem, železným práškem, vlhkostí atd.

Inteligentní ovládání jasu
Jas obrazovky se automaticky nastavuje v závislosti na okolním osvětlení. Jas je zvýšen ve světle pro lepší viditelnost, zatímco ve tmě je snížen pro efektivní řízení spotřeby.

Vysoký výkon s webOS
Quad Core SoC může provádět několik úloh současně bez samostatného přehrávače médií. Platforma webOS 4.1 navíc zvyšuje uživatelské pohodlí pomocí intuitivního uživatelského rozhraní a jednoduchých nástrojů pro vývoj aplikací.

Snadná distribuce obsahu & Aktualizace SW
22XE1J je vybaven vestavěným Wi-Fi, Bluetooth, Beacon, což usnadňuje bezdrátovou distribuci obsahu a aktualizaci firmwaru. Zejména pomocí Beacon a BLE (Bluetooth Low Energy) může manažer obchodu provádět různé propagační aktivity, jako je poskytování propagačních kuponů nebo informací o produktech návštěvníkovi v reálném čase.

Web Monitoring
Jedná se o webové monitorovací řešení, které uživateli poskytuje snadné ovládání. Umožňuje uživatelům mít plný přístup odkudkoli a kdykoli ze svého mobilního telefonu a počítače, pokud jsou připojeni k síti a zároveň mají přístup k aktuálním i minulým datům. Umožňuje uživatelům monitorovat jednotku, provádět jakékoli úpravy a ovládat ji na dálku v reálném čase.

Jednoduchý reklamní pomocník společnosti LG, Promota
Pomocí aplikace LG Promota, kterou si můžete stáhnout do mobilního zařízení, můžete snadno vytvořit svůj vlastní obsah displeje. S Promota můžete přidávat text a obrázky, abyste vytvořili online profil pro svou firmu, stejně jako doručovat informace, jako jsou novinky o událostech, sezónní menu, akce a ještě více, svým zákazníkům a zároveň doporučovat snadno použitelné šablony relevantní pro vaše odvětví.

Služba LG ConnectedCare v reálném čase
Údržba je snadná a rychlá s volitelnou službou LG ConnectedCare, cloudovým řešením poskytovaným společností LG. Vzdáleně spravuje stav displejů na klientských pracovištích pro diagnostiku poruch a služby dálkového ovládání, čímž podporuje stabilní provoz podniků klientů.