PC hry - ESD plné hry

Výrobci

Prohlédnuté produkty

Informace

ESD Tekken 7 Deluxe Edition Zobrazit větší

ESD Tekken 7 Deluxe Edition

432,00 Kč bez DPH

4687

Nový produkt

Skladem
ESD Tekken 7 Deluxe Edition

Více informací

522,72 Kč s DPH

Více informací

Elektronická licence určená pro platformu Steam | PC

Kup si TEKKEN 7 Deluxe Edition a rozšiřcestu válečníka o dvě hratelné postavy,nový herní režim a stovky dalších skinů.K Tvému nákupu Ti navíc přidáme více než 30 kovových skinů, díky kterým budeš zářit na turnaji Iron Fist Tournament.

Láska, pomsta, hrdost. Každý z nás má důvod bojovat, jsou hodnoty, které nás definují a činí nás lidmi, nezávisle na našich nedostatcích nebo přednostech. Neexistují špatné stezky, existují pouze cesty, které si zvolíme.

Zažij epické rozuzlení historie klanu Mishima a odhal důvody, které stály za jejich neúprosným boj. Tekken 7 je postavenna základě Unreal Engine 4 a nabídne ohromující historii boje v filmovém styl.Inovativní vychytávky umožňují intenzivní souboje, kterých si budeš moci vychutnat s přáteli (nebo také se soupeři).



Vlasnosti hry:

Unreal Engine 4 - Tekken 7 poháněný Unreal Engine 4, je nejkrásnější hra Tekkensérie s téměř fotorealistickou grafikoua ohromujícími bojovými efekty.Zkušenostz nekončícího příběhu - úchvatné filmové sekvence, které vyprávějí příběh jsoukombinovány s horoucími souboji. Objevujrodinnou historii Mishima inovativním způsobem.Sada více než 30 hratelných postav - bohatá sbírka více než 30 postav obsahuje nové tváře a obrovský počet možných úderů, takže můžete zažít skutečnou svobodu při vedení vlastního bojového stylu. Najdi své oblíbené smrtící techniky,bojová umění, komba a vyhrávej zápasy!Hosté z Street Fighter: Akuma! -Akuma z Street Fighter byl přenesen do 3D a připojí se k boji se všemi svými charakteristickými pohyby ve stylu shoto a rovněž  dodá ohnivé koule.Nové bojové mechaniky anové údery - klasické souboje 1vs1 se vracejí do hry! Nové údery a nová mechanika boje jako například „Rage Arts“, „Power Crushes“ a „Rage Drives“, které dělají hru ještě dostupnější pro hráče všechúrovní. Vítězné souboje s přáteli ve hřeTekken 7 můžou být založeny buď na tvrdém tréninku nebo na čisté zábavě.Závěrečná kapitola krvavé historie Mishima - Tekken 7 je poslední kapitola ve dvacetiletém rodinném sváru v klanu Mishima. Objevte netradiční konflikt mezi členy klanuMishima, kteří se snaží vyrovnat staréúčty a převzít kontrolu nad světovou říší.

Návod na aktivaci elektronického klíče pro Steam:
1. Nainstalujte si program Steam – ke stažení zde: https://store.steampowered.com/about/?l=czech a klikněte na „NAINSTALOVAT SLUŽBU STEAM“.
2. Jestliže ve službě Steam nemáte účet, klikněte po spuštění aplikace na „VYTVOŘIT NOVÝ ÚČET a pokračujte dle pokynů.
3. Následně se přihlaste se ke svému účtu ve službě Steam.
4. Na obrazovce Steamu klikněte vlevo dole na tlačítko „+ PŘIDAT HRU“ a zvolte si „AKTIVOVAT PRODUKT VE SLUŽBĚ STEAM“.
5. Postupujte podle pokynů na obrazovce a zadejte aktivační klíč a dokončete aktivaci.
6. Produkt zobrazí na levé straně obrazovky v sekci knihovna her.
7. V případě her můžete začít stahovat hru, kterou budete po stažení moci spustit.
8. V případě dobití peněženky se doplní kredit na účtu.