PC hry - ESD plné hry

Výrobci

Prohlédnuté produkty

Informace

ESD Temtem Zobrazit větší

ESD Temtem

183,00 Kč bez DPH

7189

Nový produkt

Skladem

221,43 Kč s DPH

Více informací

Elektronická licence určená pro platformu Steam

Každé dítě sní o tom, že se stane Temtemkrotitelem; prozkoumávání šesti ostrovůve souostroví ve vzduchu, objevování nových druhů a navazování dobrých přátel na cestě. Nyní je řada na vás, abyste zahájili epické dobrodružství a splnili tyto sny.

Chytte nový Temtem na plovoucí ostrovy Omninesia, bojujte s jinými krotiteli napísečných plážích Deniz nebo obchodujtese svými přáteli v polích Tucma s popelem. Porazte vždy otravný klan Belsoto a ukončete jeho spiknutí, abyste vládli nadsouostrovím, porazili všech osm vůdců Dojo a stali se konečnou krotitelkou Temtem!

To jsou plovoucí ostrovy, kde Temtem a lidé žijí v míru. Každý ostrov je úplně jiný svět, ale máme něco společného - naši lásku k bitvám Temtem a Temtem! Neohrožené krotitelé jako vy cestují ve vzducholodí do nejvzdálenějších částí souostroví, aby našli nejlepší Temtem. Každý mladý krotitel sní o tom, že se stane nejlepším…

Příběh kampaně: Cesta napříč šesti živými ostrovy a vydejte se na dobrodružství,že se stanete Temerovým krotitelem přiboji proti zlu Clanovi Belsotovi.

Online svět: Dny cestování sólo skončily; v Temtem je svět masivně multiplayerový. Připojit se můžete zkrotit z celého světa a budete je moci vidět kolem sebe,prožít dobrodružství s vámi a bojovat oto, aby se stal nejlepším krotitelem Temtem.

Co-Op Adventure: Budete se moci kdykolispojit s přítelem a spolupracovat na dosažení dalšího cíle. Chyťte nový Temtem,dokončete trasu nebo se postavte proti Temtem Leader; to vše při souboji s vašímpřítelem v duálních bitvách!

Bydlení: Kupte si svůj vlastní dům v Atoll Row a ozdobte ho svou cestou. Kupte si nový nábytek, obarvte stěny a budete připraveni pozvat přátele!

Přizpůsobit: Přizpůsobte svou postavu tak, aby vynikla z davu a získávejte novoukosmetiku, zatímco budete bojovat s jinými krotiteli. Vyberte si hloupý klobouk, pohodlnou mikinu, kalhoty a jste připraveni jít! Nebo možná budete raději nosit full-on cosplay vašeho oblíbeného Temtem?

Konkurenční: Začněte výběrem 8 Temtem azačne fáze výběru a zákazu. Střídejte sese svým soupeřem a vyberte si Temtem azakažte je. Až budou všechna rozhodnutíučiněna a otočení skončí, skončíš s týmem Temtem 5 a bitva začne.

Vždy roste: Nový obsah se neustále přidává do Temtem, nových událostí, nových misí, nové kosmetiky, nového Temtem a nových způsobů hraní!

Návod na aktivaci elektronického klíče pro Steam:
1. Nainstalujte si program Steam – ke stažení zde: https://store.steampowered.com/about/?l=czech a klikněte na „NAINSTALOVAT SLUŽBU STEAM“.
2. Jestliže ve službě Steam nemáte účet, klikněte po spuštění aplikace na „VYTVOŘIT NOVÝ ÚČET a pokračujte dle pokynů.
3. Následně se přihlaste se ke svému účtu ve službě Steam.
4. Na obrazovce Steamu klikněte vlevo dole na tlačítko „+ PŘIDAT HRU“ a zvolte si „AKTIVOVAT PRODUKT VE SLUŽBĚ STEAM“.
5. Postupujte podle pokynů na obrazovce a zadejte aktivační klíč a dokončete aktivaci.
6. Produkt zobrazí na levé straně obrazovky v sekci knihovna her.
7. V případě her můžete začít stahovat hru, kterou budete po stažení moci spustit.
8. V případě dobití peněženky se doplní kredit na účtu.