PC hry - ESD plné hry

Výrobci

Prohlédnuté produkty

Informace

ESD Hakuoki Kyoto Winds Zobrazit větší

ESD Hakuoki Kyoto Winds

150,00 Kč bez DPH

7055

Nový produkt

Skladem
ESD Hakuoki Kyoto Winds

Více informací

181,50 Kč s DPH

Více informací

Elektronická licence určená pro platformu Steam | PC

V tomto historickém fantasy vizuálnímrománu hrajete jako mladý Chizuru, kterýje odhodlaný najít svého otce uprostředdrama v Kjótu v období Bakumatsu. Romance slavného samuraje Šinsengumi, když odhalíte jejich temná tajemství a setkátese tváří v tvář tajemstvím vaší minulosti. V tomto textovém dobrodružství si můžete vybrat z celé řady vyprávěcích příběhů a větvení příběhů, které odemknou 30různých koncovek. vyvinuté a vydané v roce 2008 se zaměřuje na příběh v Kjótu,první část dvoudílné série. Nyní můžete zažít nové postavy, milostné zájmy aepizody. ve světě Hakuoki: Kyoto Winds saktualizovanou grafikou pro PC v angličtině, japonštině a tradiční čínštině!

Klíčové vlastnosti:

12 Hezkých bakalářů - Zamilovejte sea jako svého milostného zájmu vyberte jednoho z 12 bakalářů (z toho 6 nových vtéto splátce). Objevte několik větvícíchse příběhů a napište svou vlastní historii, protože tito válečníci bojují o vaše srdce v této historické fantazii!

Přes 80 hodin romantiky - S více než30 různými konci se ponořte do dramaturomantiky, přátelství a zrady. Vaše rozhodnutí ovlivňují vaše vztahy, takže si nezapomeňte sledovat své vyprávění o tom,jak se vyhýbat špatným koncům - a vyhrát nad jeho srdcem!

Krása na vašich prstech - Animace tekutin a živé umění vdávají život této klimatické éře v japonské historii! Poté si můžete prohlédnout všechno umění v nádherné fotogalerii.

* Úpravy her vytvořené v jednom jazycenelze načíst při hraní v jiném jazyce.Při spuštění aplikace změňte jazyk, abyste vybrali požadovaný jazyk.

* Možnosti jazyka: Vyberte jazyk, který chcete použít s klávesami vlevo / vpravo na klávesnici nebo gamepadu. , nebo kolečkem myši.

Návod na aktivaci elektronického klíče pro Steam:
1. Nainstalujte si program Steam – ke stažení zde: https://store.steampowered.com/about/?l=czech a klikněte na „NAINSTALOVAT SLUŽBU STEAM“.
2. Jestliže ve službě Steam nemáte účet, klikněte po spuštění aplikace na „VYTVOŘIT NOVÝ ÚČET a pokračujte dle pokynů.
3. Následně se přihlaste se ke svému účtu ve službě Steam.
4. Na obrazovce Steamu klikněte vlevo dole na tlačítko „+ PŘIDAT HRU“ a zvolte si „AKTIVOVAT PRODUKT VE SLUŽBĚ STEAM“.
5. Postupujte podle pokynů na obrazovce a zadejte aktivační klíč a dokončete aktivaci.
6. Produkt zobrazí na levé straně obrazovky v sekci knihovna her.
7. V případě her můžete začít stahovat hru, kterou budete po stažení moci spustit.
8. V případě dobití peněženky se doplní kredit na účtu.