PC hry - ESD plné hry

Výrobci

Prohlédnuté produkty

Informace

ESD Eternity The Last Unicorn Zobrazit větší

ESD Eternity The Last Unicorn

62,00 Kč bez DPH

5570

Nový produkt

Skladem
ESD Eternity The Last Unicorn

Více informací

75,02 Kč s DPH

Více informací

Elektronická licence určená pro platformu Steam | PC

RPG Eternity: The Last Unicorn se inspiruje příběhy severské mytologie  a díky klasické herní mechanice přináší hráčům příjemný pocit nostalgie.


Aurehen je mladou elfkou čísté krve, která chce osvobodit posledního jednorožce.Toto stvoření bylo chyceno a prokletoučarodějnicemi. Cestujte fascinujícími místy, setkávejte se s postavami z fantasysvěta a bojujte za záchranu nesmrtelnosti elfů. Usilujte o věčnost!

Zlepšete ovládání zbraní a získáte nové dovednosti během postupu ve hře Znovuobjevte pevný kamerový systém, který bylširoce zastoupen ve starých klasickýchtitulech Objevujte nové a a používejte silnější předměty jak budete pokračovat ve hře Dvě hratelné postavy: mladý elf, Aurehen a viking, Bior - každý s jedinečným příběhem a dovednostmi Více než 12 hodin hry Zvuková stopa, která evokuje severskou a fantastickou atmosféru přímo zesvěta Eternity V zemi zničené kletbouje mladá elfka Aurehen povolána zachránit posledního jednorožce a obnovit mír vzemi Alfheim. Podle starodávnách svitkůjen Aurehen se může dotknout jednorožcea osvobodit ho i elfy od vlivu prokletí.

S pomocí Biora, vikinga hledajícího svéztracené vojáky, Aurehen bude zkoumat velké a krásné oblasti Vanaheim, světa akultury inspirované severským folklorem.Seznamte se s přáteli, porazte zlé nestvůry a vydejte se vstříc svému osudu...

Inspirován severským folklorem:

Norští bohové a mytologie: zažijte dobrotu a hněv bohů známých z norské mytologie. Mytologická stvoření: poznejte stvoření z norské mytologie, včetně jotunů,obřího vlka (Fenrir), vikingů a čarodějnice (Gullveig). Norské symboly: sochy, obrazy a zbraně odkazující na norskou mytologii. Severské předměty: Gungnir Stone, runy, Essence of Eir, Mead a Freya's Pearl. Architektura a scenérie:  Fensallyr, Naglfar, Skadi Temple, Yggdrasil Garden a Vanaheim.

Návod na aktivaci elektronického klíče pro Steam:
1. Nainstalujte si program Steam – ke stažení zde: https://store.steampowered.com/about/?l=czech a klikněte na „NAINSTALOVAT SLUŽBU STEAM“.
2. Jestliže ve službě Steam nemáte účet, klikněte po spuštění aplikace na „VYTVOŘIT NOVÝ ÚČET a pokračujte dle pokynů.
3. Následně se přihlaste se ke svému účtu ve službě Steam.
4. Na obrazovce Steamu klikněte vlevo dole na tlačítko „+ PŘIDAT HRU“ a zvolte si „AKTIVOVAT PRODUKT VE SLUŽBĚ STEAM“.
5. Postupujte podle pokynů na obrazovce a zadejte aktivační klíč a dokončete aktivaci.
6. Produkt zobrazí na levé straně obrazovky v sekci knihovna her.
7. V případě her můžete začít stahovat hru, kterou budete po stažení moci spustit.
8. V případě dobití peněženky se doplní kredit na účtu.