PC hry - ESD plné hry

Výrobci

Prohlédnuté produkty

Informace

Need for Speed Payback Zobrazit větší

Need for Speed Payback

264,00 Kč bez DPH

3647

Nový produkt

Skladem
Need for Speed Payback

Více informací

319,44 Kč s DPH

Více informací

Slavná závodní série se vrací v plné síle. Akční závody vás zavedou do města Fortune Valley, kde se postavíte nechvalněznámému kartelu House, který zde vládnepodsvětí. V roli tří hlavních postav sepustíte do boje s tímto kartelem nejen vnapínavých závodech, ale také loupežích, výzvách a dalších adrenalinem nabitýchčinnostech. Nejdříve si totiž ve městěmusíte vydobýt respekt!

OD ŠROTU PO SUPERKÁRU

Každou z pěti odlišných tříd vozidel – Race, Drift, Off-Road, Drag a Runner – můžete neomezeně upravovat a získat tak náskok v jakémkoli závodě, misi či výzvě.Hledejte opuštěná auta po celém herním světě a postavte si od základů dokonalý vůz. Sbírejte, vyhrávejte nebo nakupujtenejnovější díly a z průměrných aut udělejte perfektní závodní stroje.

PROŽIJTE AKČNÍ ZÁVODNÍ SEN

Vydejte se na akcí nabité dobrodružstvív roli třech rozdílných hratelných postav, které mají jeden společný cíl: pomstu. Tyler, Mac a Jess utvoří tým s cílem vyrovnat účty. Jejich plánem je zúčastnitse finálního závodu a vypořádat se s kartelem House. Postavte se policistům, kteří vás budou pronásledovat s rostoucí intenzitou, utkejte se s rivaly z celéhoměsta a zazávoďte si na silnici i mimo ni v horách, kaňonech a na poušti.

NEDRŽTE SE PŘI ZEMI

Pokud se vám bude dařit, můžete si díkysázkám na své výsledky přijít na pořádnýbalík. Dejte všanc svou reputaci a vyzvěte přátele nebo potenciální rivaly prostřednictvím doporučení Autologu napříč herními událostmi v kampani, případně seutkejte v přímém souboji s ostatními v rámci klasického on-line žebříčku. Váš žebříček se zaplní ostatními hráči podobnéúrovně dovedností, takže uvidíte, jak si stojíte v porovnání s dalšími.