Rozšíření záruky - 3 roky

Výrobci

Prohlédnuté produkty

Informace

HP 3y Return to Depot 2 year warranty Ntb service Zobrazit větší

HP 3y Return to Depot 2 year warranty Ntb service

801,00 Kč bez DPH

UK190E

Nový produkt

Není skladem
HP 3y Return to Depot 2 year warranty Ntb service

Více informací

969,21 Kč s DPH

Parametry

Délka záruky3 roky
Záruka pro značkuHP

Více informací

3letá služba HP pro notebooky (oprava v servisu / 2letá záruka)
Hardwarová podpora mimo pracoviště nabízí možnost vrácení produktu společnosti HP, ale také vysoce kvalitní úrovně služeb společně se vzdálenou telefonickou podporou a opravami podporovaných produktů mimo pracoviště ve vybraném servisu HP. Služba zahrnuje opravu mimo pracoviště nebo výměnu, materiál a díly, práci a náklady na přepravu. Společnost HP nabízí úrovně služeb s flexibilními možnostmi přepravy do vybraného servisu HP.

Kvalitní oprava mimo pracoviště
Využijte odborných znalostí a zkušeného servisu mimo pracoviště pro rychlé a cenově dostupné opravy technologií, které používáte k provozu firmy.

Podpora, na kterou se můžete spolehnout
Spolehněte se, že hardware uvedeme bleskově do co nejlepšího stavu díky našim odborným znalostem a efektivnímu servisu i podpoře.

Volba přepravy přesně podle vašich potřeb
Zašlete hardware do vybraného servisu HP, doručte ho osobně nebo si domluvte jeho vyzvednutí – vyberte si službu s možností přepravy, která vám vyhovuje nejlépe.

Právní omezení:
Úroveň služeb a reakční doba se může v různých oblastech lišit. Služba začíná platit od data zakoupení hardwaru. Mohou platit určitá omezení. Podrobnosti jsou k dispozici na adrese www.hp.com/go/cpc. Služby HP podléhají příslušným smluvním podmínkám společnosti HP, které zákazník obdržel nebo na ně byl odkázán při nákupu. Zákazník může mít dodatečná zákonná práva podle příslušných místních předpisů, přičemž tato práva nejsou ovlivněna podmínkami služeb HP ani omezenou zárukou HP poskytnutou s produktem HP.