Redukce a adaptéry (Síťové)

Výrobci

Prohlédnuté produkty

Informace

Dell adaptér USB 3.0 na Ethernet Zobrazit větší

Dell adaptér USB 3.0 na Ethernet

526,00 Kč bez DPH

470-ABBT

Nový produkt

Skladem
Dell adaptér USB 3.0 na Ethernet

Více informací

636,46 Kč s DPH

Více informací

Adaptér Dell USB 3.0 na Ethernet umožňuje do počítače přidat ethernetový port přes existující port USB. Adaptér podporuje přenosy rychlostí až gigabitového Ethernetu, umožňuje rychlejší streamování obsahu z webu, ať už jde o zprávy či živé sportovní přenosy nebo streamované rádio a zábavné weby s oblíbenými televizními pořady a filmy. Adaptér obsahuje vestavěný ovladač pro snadnou instalaci a eliminuje nutnost instalace ovladačů z disku CD nebo stahování z jiného zdroje.

Funkce a výhody
Adaptér Dell USB 3.0 na Ethernet umožňuje do počítače přidat ethernetový port přes existující port USB pro rychlejší streamování a připojení k síti. Adaptér představuje praktický doplněk pro uživatele, kteří chtějí rozšiřovat nebo přidávat sítě. Umožňuje vytvořit nové připojení nebo se připojit k jiné síti bez nutnosti použití směrovače nebo přepínače.

Ethernetový adaptér umožňuje připojení
Tento jednoduchý, inovativní ethernetový adaptér od společnosti Dell umožňuje rozšíření pásma zařízení vytvořením nového připojení k Internetu. Pokud má vaše zařízení port USB, zajistí tento kompaktní adaptér hladký převod. Nejlepší je, že nevyžaduje výměnu nebo přidání nové síťové karty. Můžete ho využívat k připojení k další síti, propojení s jinými počítači a rychlejšímu sledování videa a dalšího streamovaného obsahu.

Zajišťuje rychlé streamování a stahování
Adaptér Dell USB 3.0 na Ethernet podporuje přenosy rychlostí až gigabitového Ethernetu, umožňuje tedy rychlejší streamování obsahu z webu, ať už jde o zprávy či živé sportovní přenosy nebo streamované rádio a zábavné weby s oblíbenými televizními pořady a filmy.

Obsahuje vestavěný ovladač pro snadnou instalaci
Adaptér Dell USB 3.0 na Ethernet obsahuje vestavěný ovladač pro snadnou instalaci a eliminuje nutnost instalace ovladačů z disku CD nebo stahování z jiného zdroje. Adaptér šetří čas tím, že vás při prvním připojení automaticky vyzve k instalaci ovladače.

Díky kompaktní velikosti ho lze snadno přenášet
Tento lehký adaptér má rozměry 6 × 0,8 × 0,6 palce (d × š × v), jeho používání je snadné a je vždy po ruce. Adaptér je vybaven konektorem USB A na jedné straně a konektorem RJ-45 na druhé, standardní provedení pro práci s řadou kompatibilních zařízení.