XBOX X - Konzole

Výrobci

Prohlédnuté produkty

Informace

XBOX Series S - 512GB Zobrazit větší

XBOX Series S - 512GB

6 210,00 Kč bez DPH

RRS-00010

Nový produkt

Skladem
XBOX Series S - 512GB

Více informací

7 514,10 Kč s DPH

Více informací

HRAJTE DÁL
Na novém zcela digitálním Xboxu Series S budete mít vždycky co hrát, ať už to jsou nejnovější hry, vaše oblíbené tituly z více než stovky dostupných her v knihovně Xbox Game Pass nebo kterákoli z tisíců zpětně kompatibilních klasických her.

PLNĚ DIGITÁLNÍ KONZOLE NOVÉ GENERACE
Vydejte se zcela digitálním směrem s Xboxem Series S a vytvořte si knihovnu digitálních her. Vaše hry, uložené pozice a zálohy jsou v bezpečí v cloudu. Navíc můžete využít možnost si předobjednat, předinstalovat a začít hrát hry už od prvního okamžiku, kdy budou dostupné.

NOVÁ DEFINICE RYCHLOSTI
Architektura Xbox Velocity Architecture postavená na speciálním SSD spolupracuje s inovativní technologií SOC a nabízí hraní až při 120 snímcích za sekundu na naší vůbec nejmenší konzoli.

DO TOHO!
Rychlejší načítání. Pijte rychle. Hry se načítají výrazně rychleji díky speciálnímu SSD v Xboxu Series S.

Změňte hru. Díky Rychlému obnovení můžete bez problémů přepínat mezi několika různými hrami a okamžitě pokračovat tam, kde jste skončili.

NAVÝŠENÍ KAPACITY. BEZ OMEZENÍ VÝKONU.
Karta rozšíření úložiště Seagate 1 TB pro Xbox Series X|S se zapojí do vyhrazeného portu pro rozšíření úložiště na zadní straně konzole, duplikuje interní SSD v konzoli a poskytuje další úložiště se stejným výkonem. (V prodeji samostatně.)

VYPADÁ LÉPE.
HRAJE SE LÉPE.
DirectX Raytracing zajištěný architekturami Zen 2 a RDNA od AMD se postará o realistické osvětlení, stíny a přesné odrazy, díky kterým budou herní světy dynamické a plné života.

POSLOUCHEJTE, JSTE V OBKLÍČENÍ ZVUKEM.
3D prostorový zvuk je dalším krokem ve vývoji zvukových technologií a využívá pokročilé algoritmy k vytvoření živoucích světů, které vás pohltí.